Fira del llibre

A la darrera Fira del Llibre en Català, es va presentar el llibret de les rondalles guanyadores del Premi Francesc de Borja Moll 2023, entre les quals hi ha la guanyadora i la finalista de la modalitat de batxillerat, escrites per Caterina Moll Mascaró  i Roser Subirats, alumnes del centre. A més, es va projectar la rondalla guanyadora de la modalitat d’audiovisual, de Jaume Benejam Gonyalons. 

Enhorabona a tots!

Tallers 25N

La violència masclista és un problema social que pateix tota la nostra societat i no s’erradicarà fins que tota la societat s’impliqui. En el nostre centre proposem, mitjançant totes les nostres assignatures, com es pot analitzar la violència masclista i com li podem posar solució gràcies a la reflexió.
Per mostrar-ho, hem construit un horari per iniciar l’erradicació de la violència masclista. Aquest horari va acompanyat d’una sèrie de propostes pedagògiques contextualitzades en les temàtiques que cada una de les assignatures treballa, per tal de proposar un abordatge integral de la violència masclista

Participació a la I Jornada de Formació de mediació entre iguals

El passat dia 17 de novembre 5 alumnes del nostre centre van participar a Maó de la I Jornada de mediació entre iguals que va organitzar l’Institut per a la Convivència i l’Èxit Escolar, Convivèxit.

Va ser una jornada ben profitosa. Es van trobar amb alumnat d’altres centres de Menorca, de primària i secundària, i van poder adquirir estratègies i coneixements per poder ser alumnat mediador i així poder ajudar en la resolució de conflictes que es generin a l’institut.  Van fer les primeres passes perquè na Clàudia, en Marc , na Maia, na Nicole i en Nil formin l’equip mediador de l’IES Maria Àngels Cardona. Un gran equip!

A la foto veis els nostre equip mediador: na Clàudia Rodríguez Bosch, na Maia Àlvarez Muñoz, en Marc Florit Galindo, na Nicole de Domingo Pons i en Nil LLorens Marquès amb les professores acompanyants, que van ser na Rita Medina i na Vicen Estada, membres de la Comissió de Convivència i Benestar.

Visita Josep Fortuny

Aquest curs, els alumnes de 1r de batxillerat treballen des de l’assignatura de Programació i Tècniques Experimentals en el repte CanSat, consistent en construir un minisatèl·lit de la mida d’una llauna de refresc que pugui ser llançat des d’una altura d’1 km i que, durant el descens controlat, sigui capaç de transmetre a una estació de terra les dades recollides pels seus diferents sensors a través d’ones de ràdio.

Read more »