Visita Josep Fortuny

Aquest curs, els alumnes de 1r de batxillerat treballen des de l’assignatura de Programació i Tècniques Experimentals en el repte CanSat, consistent en construir un minisatèl·lit de la mida d’una llauna de refresc que pugui ser llançat des d’una altura d’1 km i que, durant el descens controlat, sigui capaç de transmetre a una estació de terra les dades recollides pels seus diferents sensors a través d’ones de ràdio.

Per ajudar-nos a afrontar aquest difícil repte, hem tingut la sort de rebre la visita d’en Josep Fortuny, expert en telecomunicacions de l’empresa InfoTelecom que, a més d’explicar-nos les bases de les comunicacions sense fils, ens ha assessorat en les passes a seguir per a aconseguir-ho.

Des d’aquí volem agrair a en Josep la seva bona predisposició per compartir amb nosaltres la seva experiència i coneixements, ha estat tot un luxe poder comptar amb ell.