Compra de Chromebooks

INFORMACIÓ DE COMPRA CURS 2024-2025

Benvolgudes famílies d’alumnat d’ESO,

 

En el marc del programa MACTAC que des de fa sis cursos desenvolupa el nostre centre, hem adoptat l’ús dels Chromebook com a eina educativa de suport. Aquests dispositius ofereixen una experiència d’aprenentatge interactiva, facilitant l’accés a recursos educatius digitals i diversificant la informació a l’abast.

Els dispositius Chromebook es poden comprar a diversos distribuïdors: 

Llicència Educativa: Per utilitzar un Chromebook al nostre centre, és necessari adquirir una llicència educativa de Google Workspace for Education. Aquesta llicència permet incorporar el dispositiu a la consola de gestió. Amb això, podem aplicar polítiques de restricció i garantir l’ús adequat del dispositiu dins l’entorn educatiu. El distribuïdor oficial de la llicència a l’illa de Menorca és ICONO.

Per incrementar la seguretat de l’ús dels dispositius i millorar el control de la feina que l’alumnat fa amb els ordinadors, l’eina IMTLazarus estarà instal·lada en tots els dispositius Chromebook de l’alumnat de primer d’ESO i estarà activa durant l’horari lectiu del centre, respectant així la privacitat i la informació personal quan el Chromebook es trobi fora de l’entorn educatiu. 

Per a més informació o per resoldre qualsevol dubte, poseu-vos en contacte amb la comissió TIC del Centre. Email: coordinacio_tic@iesmacardona.cat

L’alumnat que ja tenia Chromebook propi en el centre de procedència només necessitarà la llicència de google:

  • Matriculats a 1r d’ESO l’adquireix el centre amb el Pla de reutilització de material didàctic.

  • Nous matriculats a 2n, 3r o 4t d’ESO han de comprar la llicència a través del distribuïdor oficial.

 

Teniu a la vostra disposició un tutorial del procés de compra:

Tutorial de compra

Coordinació MACTAC

Tutorials molt útils per als alumnes