Dia de les Escriptores

Per commemorar el Dia de les Escriptores, hem bastit un memorial amb el títol “Anònim sovint era una dona”, que aplega el nom de moltes autores que escrigueren les seves obres fins al segle XIX. De moltes no se’n conserva l’obra. D’altres, sortosament, les podem llegir. Algunes (massa poques) han tingut el lloc que es mereixen en la Història.

 

Erasmus Days

 #erasmusdays és la campanya de celebració que posa en valor els beneficis del programa Erasmus plus de la unió europea.

Es el moment de visibilitzar el programa Erasmus plus com a motor d’impuls i desenvolupament que uneix diferents països en torn d’uns valors i objectius comuns. 

Al iesmariaangelscardona participa i dóna suport en aquest programa i celebra aquesta campanya (14 al 19 d’octubre)

#erasmusdays

Saps tot el que Erasmus plus pot fer per tu?  Informate’n a traves de les nostres xxss, demana a tutors i al professorat.  

Has pensat com seria fer les pràctiques al estranger? No t’ho pensis i animat! 

 

 #erasmusdays és la campanya de celebració que posa en valor els beneficis del programa Erasmus plus de la unió europea.

Servei de Mediació entre iguals: un bon recurs per a la resolució de conflictes

Com ja sabeu el nostre institut disposa d’un Servei de Mediació entre iguals. Aquest equip està constituït per alumnat i professorat format en el camp de la mediació i que, de manera totalment voluntària, realitzen la seua tasca mediadora.

Si teniu un conflicte i voleu ajuda per resoldre’l, podeu escriure a convivencia@iesmacardona.cat i es posaran en contacte amb vosaltres al més aviat possible. A la mediació queden assegurades la confidencialitat i la professionalitat de l’equip, que sempre serà dos alumnes mediadors i una professora.

I recordau: davant un conflicte, en xerram!

Comissió de Convivència i Benestar i Equip de Mediació entre iguals

Concurs Lletres i mots

Els nostres alumnes de 3r d’ESO han tornat a participar, un any més, a la final de Ciutadella del Concurs Lletres i mots, organitzat per la Xarxa de biblioteques de Menorca i el Departament de Cultura del CIME.
Volem felicitar Eloi Allès, Clara Cerdà, Pere Capó, Leo Lozano i Arnau Mora per la seva participació en el concurs.
I l’enhorabona especial a Eloi Allès i Leo Lozano que han aconseguit arribar a la final insular del concurs, demostrant una gran capacitat de concentració i un molt bon lletrejar.
La final insular es durà terme dins les activitats de la Fira del Llibre en català el dia 26 d’octubre.
Enhorabona a tots!

Hort MAC

🥬🍆🍅Una part molt important d’un hort són els planters i un dels objectius del projecte d’HortMAC és poder crear els nostres propis. Per poder assolir aquest objectiu, l’alumnat de 4t d’ESO, a partir d’unes finestres reutilitzades, ha dissenyat i construït unes caixes hivernacle per poder gestionar planters. El projecte HortMAC segueix endavant! 👨‍🌾👷🏻‍♀️