Acompanyament alumnes Erasmus a La Haia

La professora Elisa Camps Pons va partir cap als Països Baixos per acompanyar de tornada i fer el seguiment de l’estada formativa de l’alumna Mireia Alonso d’FP bàsica de Cuina i Restaurant.

 L’alumna ha fet la seva formació en centre de treball al restaurant Medi situat a La Haia on ha compartit experiència amb dos alumnes més, na Gibet i en Bruno que també fan les seves pràctiques dins el programa Erasmus Pro.

Na Mireia hi ha  fet 15 dies on ha posat en pràctica tot el que ha après del seu pas pel Cardona i utilitzant l’anglès per comunicar-se. De la Haia ha tornat carregada d’experiències professionals i personals.

En tornar a Menorca na Mireia haurà d’acabar les seves pràctiques en una empresa local.

Els professors que fan els acompanyaments tenen  l’oportunitat de conèixer empreses del nostre àmbit, veure de primera mà les dificultats que es troben els alumnes com ara l’habitatge, l’idioma, etc. i així poder millorar l’experiència dels pròxims alumnes.