Sabem el què mengem? El greix, poc i de qualitat.

Des de la Comissió de Salut iniciem una campanya de conscienciació del consum de greixos en el aliments. 

I és que no tots els greixos són iguals, posats a triar els més aconsellables són els monoinsaturats com els de l’oli d’oliva, seguits dels poliinsaturats de la resta d’olis i molt ocasionalment els saturats com els de la mantega. A més, cal recordar que els lípids s’han de consumir en quantitats reduïdes i cada dia.   …..llegeix més….              

Per poder fer una diagnosi de la situació al nostre centre, hem fet una recollida, després dels patis, d’envasos d’aliments sòlids que es consumeixen al nostre institut. 

Per conscienciar i donar a conèixer la quantitat de greixos als aliments processats i ultraprocessats en els envasos recollits hem elaborat dos cartells que podeu veure en les imatges. D’aquesta manera de forma visual, podem prendre consciència del contingut de greixos que ingerim si consumim aquests productes. Busquem generar impacte visual, per intentar que d’una ullada es vegi el que per a la majoria de la societat és una cosa que passa inadvertida.

La Comissió de Salut