Visita de na Núria Salán

Aquest dijous hem tingut el privilegi de comptar amb la visita de na @nuriasalan Salán, química, doctora en ciències dels materials i enginyeria metal·lúrgica, presidenta de la Societat Catalana de Tecnologia, sotsdirectora de la universitat UPC de Terrassa, i gran defensora del paper de la dona en la ciència i la tecnologia.

Ja fa un temps que la comissió de coeducació del centre conjuntament amb les tutories està treballant en visibilitzar la feina de les dones científiques, i és arran d’aquesta feina que els alumnes de 3r ESO del curs 2020-2021 van dur a terme el projecte “Bategem els espais”. Aquests alumnes van triar el nom de na Núria Salán per al taller de tecnologia.

Aquest dijous ella ha vingut ha inaugurar el que a partir d’ara serà el “Taller Núria Salán” !!!  

Estem tots molt contents de poder gaudir de la presència, de les paraules i la saviesa de na Núria, que ja fa anys que és el referent de les nostres alumnes, i aquest cop ho ha tornat a ser. 

Els alumnes de 3r ESO van assistir a la seva conferència “L’enginy (in)visible”, on ens ha tornat a emocionar als grans i ha obert els ulls a molts adolescents que hi havien a la sala.

Moltes gràcies Núria per formar part de la nostra comunitat educativa, torna quan vulguis al “teu institut”.@nuriasalan