Sexeduca’t, la nova campanya de la Comissió de Salut

La setmana passada la Comissió de Salut va començar la campanya “Sexeduca’t” amb la que posem a l’abast temes de sexualitat que vos poden interessar i que hem anat anunciant en diferents cartells, consulta’ls!.

Podeu trobar a la TV de l’entrada vídeos relacionats amb el tema que aniran canviant cada 3 dies i que tracten sobre mètodes anticonceptius (el preservatiu: excuses, com es posa, què fer si es romp. La marxa enrere, un mètode fiable? ) i detecció de l’embaràs (estic embarassada?).

A més, cada dimecres durant dues setmanes més, trobareu a la nostra infermera de referència, na Nora,  just davant de la cartellera de la Comissió de Salut per atendre i informar sobre el tema,. Recordeu que també teniu la possibilitat de fer-li consultes més personalitzades i privades, sobre aquest tema o d’altres relacionats amb la salut,  en un espai habilitat.  

Açò també va amb tú, SÍ SEXEDUCA’T!

La Comissió de Salut