Els crims del carrer de la Morgue, un joc d’investigació

S’han produit uns crims terribles. La policia no ha sabut resoldre el cas.

Ens ajudau a aclarir l’enigma d’Els crims del carrer de la Morgue?

JUGAU AMB NOSALTRES Clica damunt la imatge de l’investigador per conèixer les instruccions del joc.

La BiblioMAC us proposa aquest joc d’investigació.

QUI HI POT PARTICIPAR?  

Hi pot participar tot l’alumnat de l’IES Maria Àngels Cardona, tant a títol individual com per parelles o en equips de 3 membres.

  QUÈ CAL FER?  

Heu de completar la fitxa d’investigació de la manera més acurada possible. Per això, cal que llegiu atentament totes les declaracions dels testimonis, les publicacions del diari i les aportacions de l’increïble Auguste Dupin.

Per completar correctament la fitxa, heu de tenir en compte que les evidències de cadascun dels apartats us permetran fer deduccions concretes sobre les característiques de l’assassí del carrer de la Morgue. Per tant, a cada apartat haureu de fer constar les característiques de l’assassí que hi corresponguin, i només al requadre final haureu de fer constar el nom de l’assassí. Cada resposta correcta us atorgarà tantes lupes com hi apareguin dibuixades.

En tenir la fitxa d’investigació completa, l’haureu de dipositar dins l’urna que trobareu a l’entrada del centre.

  FINS QUAN?  

El termini per participar al Joc de Els crims del carrer de la Morgue és de l’11 de gener de 2022 al 31 de gener de 2022.

  QUIN ÉS EL PREMI?  

El premi consisteix en una entrada per assistir a un espectacle al Teatre des Born.

Es concedirà un únic premi per a totes les modalitats. Així, si la persona guanyadora ha participat en la modalitat individual, el premi consistirà en 1 entrada. Si les persones guanyadores han participat en la modalitat de parella, el premi consistirà en 2 entrades. Finalment, si les persones guanyadores han participat en la modalitat d’equip, el premi consistirà en 3 entrades.

El premi es concedirà a la persona, parella o equip que haurà fet la millor investigació, és a dir, que haurà lliurat la fitxa d’investigació més completa i que haurà sumat més lupes.

En cas d’empat en el primer lloc, es sortejarà el premi entre les persones, parelles o equips empatats en primera posició.

El jurat serà integrat pels membres de la Comissió de Biblioteca de l’IES Maria Àngels Cardona. La decisió del jurat serà inapel·lable.