Guanyadores del concurs Consumopolis17

El passat dia 15 de juny a l’Aquarium de Palma es va fer l’entrega dels premis i dels certificats de participació del concurs Consumopolis 17.

En la categoria 1r i 2n d’ESO l’equip Las Pecadisneys, format per Gibet Forcada Rebassa, Clara Moll Gornés, Emma Pons Jofre, Eva Ponsetí Lluch i Clara Sabater Llufriu van guanyar la fase autonòmica i ara representaran a les Illes Balears a la fase nacional. A part d’aquest equip, del nostre centre en aquesta categoria també hi va participar l’equip Deppak, que va quedar en cinquena. En aquesta categoria hi participaven un total de 40 equips.


En la categoria de 3r i 4t d’ESO i FPB el grup Cajcodevindisel va quedar segon, el grup Lasreinotas va quedar cinquè, el grup Transformers va quedar sisè, el grup Misjordanes va quedar dotzè i el grup Mecánicos va quedar tretzè. En aquesta categoria hi participaven un total de 60 equips.

L’IES M. Àngels Cardona també va guanyar un Chromebook per ser un centre que tenia més de 6 equips que havien acabat les dues fases de les que consta el concurs. El professor responsable de la coordinació en la participació en aquest concurs ha estat Oriol Baradad.

Enhorabona !!!!