Primer premi Olimpíada d’Història del Món Contemporani

Andreu Moll García, alumne de 1r de batxillerat de l’IES M. Àngels Cardona, ha guanyat el primer premi de l‘Olimpíada d’Història del Món Contemporani de la UIB. L’IES M. Àngels Cardona ha obtingut el primer premi com a centre. En aquesta VII Olimpíada d’Història del Món Contemporani han participat 30 alumnes de 12 centres de les Illes Balears. L’alumne guanyador ha estat preparat pel professor Santi Cardona Pons. El premi que rebrà l’alumne és el següent:  

    • Matrícula gratuïta del primer curs a la UIB per al curs 2024-25.
    • Estada gratuïta durant el primer mes del curs 2024-25 a la Residència d’Estudiants de la UIB, si l’estudiant té plaça a la Residència. Si no és resident, el premi es canviarà per un abonament individual anual a CampusEsport.
    • Un xec regal de 250 euros en material informàtic, audiovisual, didàctic o bibliogràfic*.
    • Un lot de llibres d’història.

Enhorabona !!!