Visita al laboratori clínic Clínica Juaneda

Alguns alumnes de 1r i 2n de batxillerat, des de les seves respectives assignatures (Biologia, Geologia i Ciències Ambientals de primer i Biologia de segon), van visitar a la tarda dels dies 24 i 25 d’abril de forma totalment voluntària les instal·lacions del laboratori clínic de l’Hospital Juaneda de Ciutadella. Per conèixer de primera mà com funcionen aquests tipus de laboratoris i de quina forma assisteixen a la pràctica mèdica en la diagnosi i tractament de les diferents patologies dels seus pacients. Voldriem agrair, per tant, a l’Hospital Juaneda Ciutadella i Clínica Juaneda Mahón i a tot el personal que ens va atendre, en especial en Miquel Moll Palou Biòleg i Coordinador del Laboratori i Servei de Transfusió i a na Clara Salord Montserrat Biòloga també part de l’equip del Laboratori i Servei de Transfusió. 

A tots ells moltes gràcies per la seva predisposició, rebuda i professionalitat.