Mobilitat ERASMUS Professorat

Del 23 al 29 d’abril dues professores del departament d’Administració i Gestió del centre van realitzar un Job Shadowing, o visita d’observació, a un institut francés, el Lycée Condorcet de Bordeaux. 

Van ser tres dies d’aprendre sobre el sistema d’ensenyament de la formació professional de França, mitjançant explicacions per part del professorat i responsables del centre, així com també assistint a les classes amb els alumnes de difrents matèries, com ara comptabilitat, fiscalitat i castellà.

Però la peculiaritat més gran del viatge ha estat que han fet un viatge ECOLÒGIC. Les professores van decidir acollir-se a aquesta modalitat de desplaçament promoguda per la Unió Europea dins els programes Erasmus +.

Així idò van emprar vaixell, bus, i tren per arribar fins Burdeos. Sí que és veritat que van tardar més temps que en avió, 3 dies més en els qual vam poder parlar, descansar treballar i observar, però l’estalvi en la petjada de carboni sobre el planeta es va reduir en un 80%!.

Esperem que serveixi de precedent aquesta manera de viatjar