Alumnes premiats al 1r Concurs de noves narratives

‼️Alumnes amb premi!

🏆David Sabater i Michael Arias, de 1r de batxillerat, han guanyat el 2n Premi i la Menció especial, respectivament, en el 1r Concurs de noves narratives per un món millor convocat pel Fons Menorquí de Cooperació.

👏 Enhorabona a tots dos!

✍🏻Aquesta convocatòria té l’objectiu de fomentar la creació literària i ser un espai en el qual els participants puguin expressar les seves inquietuds lliurement i transmetre la seva visió del món a través de la literatura.

🍀Aquest concurs, obert a la població jove de Menorca (entre 16 i 30 anys) es planteja com una manera de visibilitzar, a través de microrelats o relats curts alguna faceta d’un dels 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible i que ens poden ajudar a entendre el paper que tenim cada un per contribuir a assolir-los.