Curs 2025 - 2026

Curs 2025 - 2026

Joan Capó
Casasnovas
TUTORIA HOT21I
intensiva
- jcapo@iesmacardona.cat

Elisa Camps
Pons
cap d'estudis fp
- cap_estudis_fp@iesmacardona.cat

Clara Rovira
Gabarro
cap d'estudis fp
- cap_estudis_fp@iesmacardona.cat

Sandra Cardona
Bonet
orientadora
- orientacio_bat_fp@iesmacardona.cat

Joan Capó
Casasnovas
PROCESSO BÀSICS DE PASTISSERIA I REPOSTERIA
- jcapo@iesmacardona.cat

Tomeu Ramis
Payeras
seguretat e higiene en la manipulació d'aliments
- bramispayeras@iesmacardona.cat

Felip Llufriu
Moll
PREELABORACIÓ I CONSERVACIÓ D'ALIMENTS
- fllufriu@iesmacardona.cat

Joan Florit
de la Fuente
tècniques culinàries
- jflorit@iesmacardona.cat

Tomeu Ramis
Payeras
digitalització
- bramispayeras@iesmacardona.cat

Emma Monserrat
Calbó
itinerari personal per
a l'ocupabilitat I
- emonserrat@iesmacardona.cat