Guanyadors del 3r trimestre del Concurs The Funny Food Project

En l’assignatura de Biologia i Geologia de tercer d’ESO, per segon curs consecutiu, hem col·laborant en un projecte conjunt amb l’Associació Espanyola contra el Càncer (aecc) que consisteix en proposar i elaborar un sopar saludable i sostenible amb companys de classe.

Al llarg del curs l’alumnat ha participat en el concurs The Funny Food Project promogut per aquesta associació en dues convocatòries corresponents al segon i al tercer trimestre.

El jurat format per Beatriz Martínez Atero (treballadora social de l’aecc), Josep Lluch (nutricionista de l’aecc) i Fina Femenia (professora de Biologia) ha dictaminat que al grup guanyador del tercer trimestre és el format per Éric Mercadal Gooding, Nil Llorens Marquès i Andreu Marquès Torres de tercer d’ESO C. Enhorabona als premiats!

Es valora molt positivament la feina de la resta dels grups que hi han participat.