Sexeduca’t

La Comissió de Salut ha llançat la darrera campanya del curs amb Sexeduca’t. 

Al llarg de la setmana, hem posat a l’abast de l’alumnat temes de sexualitat emprant diferents cartells que poden consultar-se en el suro de la cartellera de la Comissió de Salut.

També s’han pogut visualitzar a la TV de l’entrada vídeos relacionats amb el tema que han anat canviant cada dia. Informació sobre mètodes anticonceptius (el preservatiu: excuses, com es posa, què fer si es romp. La marxa enrere, un mètode fiable? ) i detecció de l’embaràs (estic embarassada?) s’ha posat a l’abast de l’alumnat.

A més, na Nora, la nostra infermera de referència, ha pogut atendre i resoldre les consultes generals i també personalitzades i privades, sobre aquest aspecte o d’altres relacionats amb la salut, en un espai habilitat.  

La Comissió de Salut