Hort escolar

Un any més l’IES Maria Àngels Cardona ha apostat per dinamitzar l’hort escolar del centre. Un espai obert a tothom qui vulgui participar. Aquest any comptarà amb un grup reduït d’alumnes de secundària, que juntament amb el professor responsable, s’encarregaran setmanalment de les tasques de manteniment de l’hort. 

Però res de tot això, hauria estat possible sense l’ajuda d’en Tito i na Nuria, família del nostre centre i propietaris de s’Hort de Baix Orgànic. Una finca familiar d’horta que cada dissabte s’apropa a la seva parada del Mercat Agrari de Ciutadella, a sa plaça des peix. I a quí volem agrair en nom del Centre, el fet d’haver-nos cedit fa unes setmanes un motocultor de forma totalment altruista, que ens ha permès preparar la terra i començar a sembrar. Moltíssimes gràcies Tito i Nuria.

Estem segurs que aquesta bona sinergia família-escola, ens acompanyarà la resta de curs, resultant en bones i abundants collites.