Promoció Donació de Sang

L’alumnat de primer curs de Formació Professional Bàsica del nostre centre, en col·laboració amb la Fundació Banc de Sang de Menorca, surt aquests dies als carrers de Ciutadella per promocionar les donacions de sang.

Amb l’objectiu d’animar a nous donants i donants habituals del municipi a que vagin a donar els dies 7 i 14 de febrer entre les 17:30 i les 20:45 al Centre de Salut Canal Salat. Si tens entre 18 i 65 anys, peses més de 50 kg i no pateixes cap malaltia incompatible amb la donació de sang, no et quedis a casa i vés a donar. Si no, recorda que també ens pots ajudar senzillament corrent la veu entre els teus familiars i amics, compartint aquesta informació a les teves xarxes socials.

Si et contagies de solidaritat i t’animes a donar, recorda demanar cita (www.donasang.org) i el dia de la donació no oblidis comunicar la paraula clau (IES M. Àngels Cardona), d’aquesta forma podrem mesurar l’impacte de la nostre campanya. 

Recorda que donar sang és un acte senzill i gens dolorós que salva vides a diari. Per resodre qualsevol dubte també pots contactar directament amb el Bang de Sang de Menorca (971 36 97 54). 

Anímat i regala vida!