BiblioMac. Recomanació del mes de juny

Llegeix, somia, imagina…

Vet aquí la nostra darrera proposta d’aquest curs: La cançó del cucut, de Frances Hardinge.

Quan la Triss es desperta després d’un accident, sap que li ha passat alguna cosa estranya i terrible. Té una fam voraç i insaciable, es desperta sovint amb els cabells tots plens de fulles i la seva germana li té por. I quan ja no pot més i es posa a plorar, les llàgrimes són com teranyines… Intenta recordar què li va passar, però sembla que algú li hagi arrencat els records. El que succeeix és més terrible del que s’imagina i la portarà a embarcar-se en un viatge on coneixerà un enigmàtic arquitecte amb foscos designis per a la seva família.   

«Amb les seves nenes menjanines i pantalles de cinema menjanenes, la nova novel·la de Hardinge és tan sinistra com surrealista.»      (The Guardian)

«Matisat i intens, aquest conte acuradament creat imita les construccions semblants a l’Ellchester del seu malvat Arquitecte, enganyant els ulls i enredant les emocions dels lectors que volen i poden entrar en un món com cap altre.»      (Kirkus)

«És una sorpresa difícil de classificar.»    (Xavier Pàmies)