Taller d’escriptura creativa. 3r ESO

Durant el mes de març el nostre alumnat de tercer d’ESO ha dut a terme un taller d’escriptura creativa en clau coeducativa amb n’Ana Haro 

Per tal de poder familiaritzar-se amb els relats breus, l’alumnat va llegir “Algo alrededor de tu cuello” de Chimamanda Ngozi Adichie. En aquest relat coneixem a una protagonista sense nom que pateix el sexisme i el racisme. L’alumnat va idear diferents finals per la protagonista del relat i amb n’Ana Haro van aprendre com es creen els personatges de les novel·les, com s’ha de fer per donar-los vida, i com s’ha d’escriure perquè l’escriptura sigui una escriptura viva i enriquidora. 

A partir d’aquests personatges, l’alumnat de tercer va teixir el seu propi relat i l’han presentat al Concurs de Literatura Talia, que aquest curs celebra la seva vintinovena edició.

Tenim moltes ganes de llegir les creacions del nostre alumnat! 

Aquesta activitat organitzada per la Comissió de Coeducació no hagués estat possible sense comptar amb la participació dels Departaments de Llengua Catalana i Literatura, Llengua Castellana i Literatura i la Comissió Lingüística del centre.